Profile Facebook Twitter My Space Friendster Friendfeed You Tube
Kompas Tempo Detiknews
Google Yahoo MSN
Blue Sky Simple News Simple News R.1 Simple News R.2 Simple News R.3 Simple News R.4

VISITORS

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Β' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η Μποχουμ δεν ανοιγει τα παιχνιδια της στο «Rewirpower-Stadion», αλλά και μακριά από αυτό, έχοντας σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει σε χαμηλά σκορ. Θα ρισκάρουμε στην πρώτη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» σε καλή απόδοση, ενώ το  σύνολο στα 2-3 τέρματα στο Καρλσρούη – Μπραουνσβαικ έχει τύχη.
 
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Παρά το γεγονός, αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, από το 35΄, η Μπόχουμ κατάφερε, κυρίως χάρη τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Luthe, να κρατήσει τη Χάνσα στο μηδέν και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), από το Ρόστοκ.Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η Μποχουμ μετρά μια νίκη στην έδρα της μια ήττα μακριά από αυτήν και την λευκή ισοπαλία που έφερε την περασμένη αγωνιστική , και στα τρία παιχνίδια χαρακτηριστικό τα λίγα τέρματα .Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα με δυο  νίκες εντος και μια ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα της Φρανκφούρτης .
Σε αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι η ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο , με τα  λίγα τέρματα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό .
ΠΡΟΤΑΣΗ   Under

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ –  ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ

Η Καρλσρούη κατόρθωσε να προηγηθεί νωρίς, στην έδρα της Άουε και να αποδιοργανώσει τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν πίεση, για την ισοφάριση, άντεξαν όμως και «κλείδωσαν» τη νίκη τους, στο 79΄, με δεύτερο γκολ (2-0).Σαν να μην έφτανε η ήττα με σκορ 0-3 από την Αιντραχτ , είχε  και τον τραυματισμό του βασικού κεντρικού αμυντικού Henn . Η άμυνα θα είναι γυμνή, αφού εκτός δράσης τέθηκε και ο βασικός γκολκίπερ Petkovic, αλλά και ο έμπειρος στόπερ Dogan.Αρκετά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους που θα έχουν δύσκολο έργο  σήμερα στην έδρα της Καρλσρουης .Σε αυτό το παιχνίδι έχει  αξία ο άσος , ενώ θεωρούμε καλό ποντάρισμα το σύνολο στα 2-3 τέρματα τα οποία έχουν επιβεβαιώσει οι δυο ομάδες στα 4 από τα 6 παιχνίδια που έδωσαν .
 
Copyright © 2010 - All right reserved | Template design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates
Proudly powered by Blogger.com | Best view on mozilla, internet explore, google crome and opera.